Η 360ready είναι μια εμπειρη εταιρια που εχει ως αντικειμενο την παροχη ολοκληρωμενων υπηρεσιων σχετικα με τις συγχρονες κτιριακες αναγκες. Εχοντας κατα βαση δικα μας συνεργεια αλλα και με στρατηγικες συνεργασιες καλυπτουμε ενα μεγαλο φασμα των αναγκων σας. Τα κυρια αντικειμενα της 360ready σημερα ειναι

  • Ο καθαρισμος, οι αποφραξεις και οι ερευνες αποχετευσεων και αγωγων
  • Η αποστράγγισης υδατων έκτακτης ανάγκης
  • Η συντηρηση, η εγκατασταση και οι επισκευες κλιματιστικων μηχανηματων

 
Ειμαστε υπερήφανοι που μπορουμε και προσφέρουμε καλυψη 24 ώρες το 24ωρο

Εχουμε εμπειρία στην αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, την παροχή υπηρεσιών σε οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους.

Η 360ready ειναι η μονη εταιρια που προσφερει πλήρη κάλυψη της Θεσσαλονικης, και είναι ο ηγέτης της αγοράς σε αυτο το αντικειμενο. Τα επιμερους τεχνικα τμηματα της εταιριας μας ειδικευόνται στις αποφραξεις, έρευνες και επιθεώρηση με καμερες, αποστράγγιση υδατων, επισκευές και εγκαταστάσεις αποχετευτικων αγωγων.

Η τεχνογνωσία της 360ready εκτείνεται επίσης στις υπηρεσίες κλιματισμου, προσφεροντας εγκατασταση, επισκευες, συντηρησεις κλιματιστικων και μελετες χωρων. Τα συνεργεια μας εχουν 15-ετη εμπειρια στον χωρο.

Όλη η δραστηριότητα αυτή συντονίζεται από τα κεντρικα γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονικη τα οποία λειτουργουν 24 ώρες την ημέρα:

Μπορειτε να επικοινωνειτε μαζι μας στο 2310 938 778 η στελνοντας ενα email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Τηλ: 2310 938 778

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Λίγα Λόγια

Η 360ready ειναι η μονη εταιρια που προσφερει πλήρη κάλυψη της Θεσσαλονικης, και είναι ο ηγέτης της αγοράς σε αυτο το αντικειμενο.

Συνδεθείτε Μαζί μας

image