Μερικά από τα σημάδια ενός βουλωμένου νεροχύτη 

Μια άσχημη μυρωδιά που προέρχεται από το σιφόνι ή ήχος μπουρμπουλήθρας όταν το νερό στραγγίζει είναι συχνά η πρώτη προειδοποίηση. Το πρόβλημα θα γίνει πραγματικά φανερό όμως, όταν το νερό αρχίζει να αδειάζει πολύ αργά, η και καθόλου. Μόλις ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά είναι σημαντικό να ζητήσετε βοήθεια αμέσως, ένας μπλοκαρισμένος νεροχύτης μπορεί να είναι ένα σημάδι ενός μεγαλύτερου προβλήματος. 

Τα αίτια 

Σε ένα νεροχύτη της κουζίνας είναι τα υπολείμματα των τροφών και η συσσώρευση των μαγειρικών λιπών κλίνουν την αποχέτευση κάτω από τον νεροχύτη. Στο μπάνιο γενικά τα μαλλιά και τα κατάλοιπα από σαπούνι. Και στα δυο τα παραπάνω, τυχόν ξένα αντικείμενα, όπως πώματα, κοσμήματα και αλλά μικρό αντικείμενα μπορούν να προκαλέσουν βούλωμα

Πρόληψη για μπλοκαρίσματα 

Υπενθυμίζουμε μερικούς απλούς κανόνες που θα μπορούσαν να σας γλυτώσουν από πολλούς μπελάδες και δυσάρεστες οσμές στο μέλλον. Πάντα να αφαιρείτε τα υπολείμματα τροφίμων από τον νεροχύτη και όχι να τα προωθείτε κάτω στην αποχέτευση. Προσπαθήστε να μην ρίχνετε λίπη στον νεροχύτη. Αν δεν έχετε πραγματικά καμία εναλλακτική λύση ξεπλύνετε έπειτα με άφθονο ζεστό νερό και απορρυπαντικό. Αφαιρέστε τα μαλλιά από το σφηνάκι κάθε φορά που κάνετε μπάνιο ή ντους. Τέλος μια πολύ καλή ιδέα είναι να εγκαταστήσετε μεταλλικές η πλαστικές παγίδες που θα πιάσουν τυχόν υπολείμματα τροφών και μαλλιά

 

Γιατί μπορείτε να βασίζεστε σε μας

Τα συνεργεία μας

  • Θα κάνουν ότι μπορούν να φτάσουν στον χώρο σας την ώρα που συμφωνήσατε και θα σας κρατήσουν ενήμερους για οποία καθυστέρηση (δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για το κυκλοφοριακό της πόλης μας)
  • Θα φτάσουν στον χώρο σας φορώντας στολές που φέρουν την επωνυμία της 360ready και θα σας επιδείξουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα
  • Θα είναι μαζί σας εντός 4 ωρών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
  • Θα κάνουν έναν έλεγχο χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση και θα σας ενημερώσουν προκαταβολικά για το κόστος της εργασίας Θα δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό και προσοχή στον χώρο σας αλλά και το περιβάλλον καθαρίζοντας τέλεια μετά από κάθε εργασία.

Δίνουμε αξία στα χρήματα σας

 

  • Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μικρή η πολύ μεγάλη
  • Όχι στις "κρυφές τιμές» - προσφέρουμε μία σειρά σταθερών προσιτών τιμών για τις πιο κοινές εργασίες. 
  • Η ερεύνα και η μελέτη του προβλήματος, που προσφέρουν τα συνεργεία μας, είναι χωρίς καμία υποχρέωση 
  • Κάθε εργασία μας είναι εγγυημένη για 3 μήνες 
  • Σας προσφέρουμε εγγύηση τιμής - ώστε να είστε σίγουροι πως θα λάβετε την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς. Εάν στο ίδιο διάστημα βρείτε ανάλογες υπηρεσίες φθηνότερες θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Τηλ: 2310 938 778

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Λίγα Λόγια

Η 360ready ειναι η μονη εταιρια που προσφερει πλήρη κάλυψη της Θεσσαλονικης, και είναι ο ηγέτης της αγοράς σε αυτο το αντικειμενο.

Συνδεθείτε Μαζί μας

image