Αν η αιτία μιας βλάβης η ενός μπλοκαρίσματος δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί, μπορούμε να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό περιλαμβάνεται στην προκαθορισμένη τιμή της απόφραξης. Προσφέρουμε επίσης μια πλήρη ολοκληρωμένη έρευνα αγωγών με κάμερα, που μπορεί να εντοπίσει μικροπροβλήματα πριν αυτά μετατραπούν σε μεγάλα προβλήματα. 

Ποιες είναι οι πιο συχνές αιτίες των προβλημάτων της αποχέτευσης 

Θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε στα περισσότερα, αν όχι όλα, από αυτά. Προβλήματα μπορεί να προκληθούν από λίπη μαγειρέματος, ακόμα επίσης και από ρίζες δέντρων. Σε πιο σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να είναι από ένα ελάττωμα στην κατασκευή, ή ένα σπασμένο σωλήνα που μπορεί να προκληθεί από την κίνηση του εδάφους από οχήματα, διάβρωση, καθιζήσεις ή απλά και μόνο από τον χρόνο. Τα καλά νέα είναι ότι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, οι τεχνίτες μας θα είναι σε θέση να λύσουν το πρόβλημα με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε και να το λύσουμε. 

Τι είναι η επιθεώρηση με κάμερα; 

Όταν η αιτία ενός προβλήματος αποχέτευσης δεν είναι αμέσως προφανής μπορούμε να εισάγουμε μια κάμερα στους σωλήνες για να το εντοπίσουμε. Αυτό όχι μόνο μας επιτρέπει να δούμε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα, αλλά επίσης βοηθού στο να σας δώσουμε μια πολύ ακριβή εκτίμηση του τι θα κοστίσει η επισκευή.

Γιατί μπορείτε να βασίζεστε σε μας

Τα συνεργεία μας

  • Θα κάνουν ότι μπορούν να φτάσουν στον χώρο σας την ώρα που συμφωνήσατε και θα σας κρατήσουν ενήμερους για οποία καθυστέρηση (δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για το κυκλοφοριακό της πόλης μας)
  • Θα φτάσουν στον χώρο σας φορώντας στολές που φέρουν την επωνυμία της 360ready και θα σας επιδείξουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα
  • Θα είναι μαζί σας εντός 4 ωρών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
  • Θα κάνουν έναν έλεγχο χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση και θα σας ενημερώσουν προκαταβολικά για το κόστος της εργασίας Θα δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό και προσοχή στον χώρο σας αλλά και το περιβάλλον καθαρίζοντας τέλεια μετά από κάθε εργασία.

Δίνουμε αξία στα χρήματα σας

 

  • Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μικρή η πολύ μεγάλη
  • Όχι στις "κρυφές τιμές» - προσφέρουμε μία σειρά σταθερών προσιτών τιμών για τις πιο κοινές εργασίες. 
  • Η ερεύνα και η μελέτη του προβλήματος, που προσφέρουν τα συνεργεία μας, είναι χωρίς καμία υποχρέωση 
  • Κάθε εργασία μας είναι εγγυημένη για 3 μήνες 
  • Σας προσφέρουμε εγγύηση τιμής - ώστε να είστε σίγουροι πως θα λάβετε την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς. Εάν στο ίδιο διάστημα βρείτε ανάλογες υπηρεσίες φθηνότερες θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Τηλ: 2310 938 778

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Λίγα Λόγια

Η 360ready ειναι η μονη εταιρια που προσφερει πλήρη κάλυψη της Θεσσαλονικης, και είναι ο ηγέτης της αγοράς σε αυτο το αντικειμενο.

Συνδεθείτε Μαζί μας

image