Όταν οι υδρορροές σας είναι μπλοκαρισμένες και υπάρχει νερό παντού,

Καλέστε μας και εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα

Τι κάνουμε

Αν οι υδρορροές σας έχουν ξεχειλίσει, επιστρέφουν νερό ή απλά μυρίζουν άσχημα, θα εντοπίσουμε και θα εξαλείψουμε τα αίτια, χωρίς περαιτέρω φασαρία. Το νερό θα αποστραγγίζει ανεμπόδιστα.

Πως το κάνουμε

Εμείς χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα εργαλεία για την εργασία. Έτσι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα απλό εργαλείο ή ίσως να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε μηχανήματα ηλεκτρομηχανικά η νερού υψηλής πίεσης. Να είστε βέβαιοι, αφού έχουμε ανακαλύψει ποιο είναι το πρόβλημα θα έχουμε συνήθως τον κατάλληλο εξοπλισμό σε ετοιμότητα για να ασχοληθούμε μ' αυτό.

Οι αιτίες

Τις περισσότερες φορές είναι απλά η συσσώρευση υλικών που πήγαν στον αγωγό, όπως γράσο, λάσπη και φύλλα, που τελικά τους μπλοκάρει. Όλα αυτά αποτελούν μέρος της φυσιολογικής χρήσης και φθοράς. Έπειτα, υπάρχουν ξένα αντικείμενα, συχνά αντικείμενα ρίχνονται σε μια τουαλέτα, η οποία μπορεί προκαλέσει μπλοκάρισμα. Τέλος, μπορεί να είναι ένα ελάττωμα στην κατασκευή ή θραύση που προκαλείται από ρίζες δέντρων, διάβρωση ή καθίζηση. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα, μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε.

Γιατί μπορείτε να βασίζεστε σε μας

Τα συνεργεία μας

  • Θα κάνουν ότι μπορούν να φτάσουν στον χώρο σας την ώρα που συμφωνήσατε και θα σας κρατήσουν ενήμερους για οποία καθυστέρηση (δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για το κυκλοφοριακό της πόλης μας)
  • Θα φτάσουν στον χώρο σας φορώντας στολές που φέρουν την επωνυμία της 360ready και θα σας επιδείξουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα
  • Θα είναι μαζί σας εντός 4 ωρών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
  • Θα κάνουν έναν έλεγχο χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση και θα σας ενημερώσουν προκαταβολικά για το κόστος της εργασίας Θα δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό και προσοχή στον χώρο σας αλλά και το περιβάλλον καθαρίζοντας τέλεια μετά από κάθε εργασία.

Δίνουμε αξία στα χρήματα σας

 

  • Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μικρή η πολύ μεγάλη
  • Όχι στις "κρυφές τιμές» - προσφέρουμε μία σειρά σταθερών προσιτών τιμών για τις πιο κοινές εργασίες. 
  • Η ερεύνα και η μελέτη του προβλήματος, που προσφέρουν τα συνεργεία μας, είναι χωρίς καμία υποχρέωση 
  • Κάθε εργασία μας είναι εγγυημένη για 3 μήνες 
  • Σας προσφέρουμε εγγύηση τιμής - ώστε να είστε σίγουροι πως θα λάβετε την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς. Εάν στο ίδιο διάστημα βρείτε ανάλογες υπηρεσίες φθηνότερες θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Τηλ: 2310 938 778

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Λίγα Λόγια

Η 360ready ειναι η μονη εταιρια που προσφερει πλήρη κάλυψη της Θεσσαλονικης, και είναι ο ηγέτης της αγοράς σε αυτο το αντικειμενο.

Συνδεθείτε Μαζί μας

image