Όταν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης, απευθυνθείτε στους ειδικούς για την επίλυση του προβλήματος σας χωρίς άγχος και κακές εκπλήξεις. 

Είτε πρόκειται για μια βουλωμένη τουαλέτα, άσχημες οσμές που προέρχονται από τις αποχετεύσεις σας ή την πλήρη κατάρρευση ενός σωλήνα αποχέτευσης, τα προβλήματα αποχέτευσης δεν είναι ποτέ ευχάριστα. Επιπλέον, υπάρχει η ταλαιπωρία και το κόστος για το σπίτι η την επιχείρηση σας. Μην ανησυχείτε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τα αποφύγετε όλα αυτά. Μόλις καταλάβετε ότι υπάρχει πρόβλημα με το αποχετευτικό σας σύστημα, ελάτε αμέσως σε επαφή, γνωρίζετε ότι θα λύσουμε το πρόβλημα σύντομα και θα φέρουμε το σπίτι σας η την επιχείρηση σας ξανά σε κανονικό ρυθμό.

Γιατί μπορείτε να βασίζεστε σε μας

Τα συνεργεία μας

  • Θα κάνουν ότι μπορούν να φτάσουν στον χώρο σας την ώρα που συμφωνήσατε και θα σας κρατήσουν ενήμερους για οποία καθυστέρηση (δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για το κυκλοφοριακό της πόλης μας)
  • Θα φτάσουν στον χώρο σας φορώντας στολές που φέρουν την επωνυμία της 360ready και θα σας επιδείξουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα
  • Θα είναι μαζί σας εντός 4 ωρών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
  • Θα κάνουν έναν έλεγχο χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση και θα σας ενημερώσουν προκαταβολικά για το κόστος της εργασίας Θα δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό και προσοχή στον χώρο σας αλλά και το περιβάλλον καθαρίζοντας τέλεια μετά από κάθε εργασία.

Δίνουμε αξία στα χρήματα σας

 

  • Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μικρή η πολύ μεγάλη
  • Όχι στις "κρυφές τιμές» - προσφέρουμε μία σειρά σταθερών προσιτών τιμών για τις πιο κοινές εργασίες. 
  • Η ερεύνα και η μελέτη του προβλήματος, που προσφέρουν τα συνεργεία μας, είναι χωρίς καμία υποχρέωση 
  • Κάθε εργασία μας είναι εγγυημένη για 3 μήνες 
  • Σας προσφέρουμε εγγύηση τιμής - ώστε να είστε σίγουροι πως θα λάβετε την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς. Εάν στο ίδιο διάστημα βρείτε ανάλογες υπηρεσίες φθηνότερες θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Τηλ: 2310 938 778

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Λίγα Λόγια

Η 360ready ειναι η μονη εταιρια που προσφερει πλήρη κάλυψη της Θεσσαλονικης, και είναι ο ηγέτης της αγοράς σε αυτο το αντικειμενο.

Συνδεθείτε Μαζί μας

image