ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Ελέγχουμε οπτικα και λειτουργικα την κατάσταση κάθε κλιματιστικου μηχανήματος. Κατόπιν προχωρούμε σε πιο λεπτομερή έλεγχο χρησιμοποιώντας τα πλέον κατάλληλα εργαλεία και όργανα.

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η συντήρηση του κλιματιστικού είναι συνήθως αυτό που ονομάζεται «χημικός καθαρισμός». Αφαιρουμε την πλαστική πρόσοψη του κλιματιστικού ώστε να έχουμε πλήρη πρόσβαση στο στοιχείο και το πλένουμε με ένα αλκαλικό σαπούνι ειδικά για κλιματιστικά στοιχεία, μη τοξικό και παντελώς ακίνδυνο. Κατόπιν ξεπλένουμε με νερό το στοιχείο, πλένουμε καλά τα φίλτρα και την πλαστική πρόσοψη. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και στην εξωτερική μονάδα, η οποία συνήθως συσσωρεύει καυσαέριο και σκόνη του εξωτερικού περιβάλλοντος. Αφού το μηχάνημα είναι πια καθαρό, μπορεί να γίνει έλεγχος πληρότητας ψυκτικού υγρού, καθώς και δοκιμή του σε πλήρη λειτουργία.

Εάν όλα τα παραπάνω τηρούνται σωστά και πραγματοποιείται συντήρηση του κλιματιστικού κάθε 6 με 12 μήνες (ανάλογα τις ώρες λειτουργίας, τις συνθήκες λειτουργίας κ.τ.λ.) τότε έχετε ένα καλοδιατηρημένο κλιματιστικό που είναι ρυθμισμένο σωστά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου για την υγεία της οικογένειας σας η την δικιά σας.

ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ

Με την εναλλαγή απο την ψύξη στη θέρμανση όπως και απο τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας υπαρχει μια φυσιολογική απώλεια ψυκτικων υγρών (γνωστό ως Φρεον). Αυτή η απώλεια επηρεάζει την απόδοση και λειτουργία τους που οχι μόνο επιβαρύνει το περιβάλλον αλλα και το πορτοφόλι σας.

Τα καυσαέρια και αλλα αιωρουμενα σωματίδια, εντός και εντός το σπιτιού, κατακαθονται στα "στοιχεια" της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας με αποτέλεσμα να εμποδίζουν και να επιβαρυνουν την σωστή λειτουργία του μηχανήματος.

Ως συνηθως τα κλιματιστικα μηχανηματα πρεπει να συντηρουνται καθε 6 με 12 μηνες. Ετσι διασφαλιζεται η καλη λειρουργια και αποδοση τους.

Γιατί μπορείτε να βασίζεστε σε μας

Τα συνεργεία μας

  • Θα κάνουν ότι μπορούν να φτάσουν στον χώρο σας την ώρα που συμφωνήσατε και θα σας κρατήσουν ενήμερους για οποία καθυστέρηση (δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά για το κυκλοφοριακό της πόλης μας)
  • Θα φτάσουν στον χώρο σας φορώντας στολές που φέρουν την επωνυμία της 360ready και θα σας επιδείξουν την υπηρεσιακή τους ταυτότητα
  • Θα είναι μαζί σας εντός 4 ωρών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
  • Θα κάνουν έναν έλεγχο χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση και θα σας ενημερώσουν προκαταβολικά για το κόστος της εργασίας Θα δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό και προσοχή στον χώρο σας αλλά και το περιβάλλον καθαρίζοντας τέλεια μετά από κάθε εργασία.

Δίνουμε αξία στα χρήματα σας

 

  • Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μικρή η πολύ μεγάλη
  • Όχι στις "κρυφές τιμές» - προσφέρουμε μία σειρά σταθερών προσιτών τιμών για τις πιο κοινές εργασίες. 
  • Η ερεύνα και η μελέτη του προβλήματος, που προσφέρουν τα συνεργεία μας, είναι χωρίς καμία υποχρέωση 
  • Κάθε εργασία μας είναι εγγυημένη για 3 μήνες 
  • Σας προσφέρουμε εγγύηση τιμής - ώστε να είστε σίγουροι πως θα λάβετε την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς. Εάν στο ίδιο διάστημα βρείτε ανάλογες υπηρεσίες φθηνότερες θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Τηλ: 2310 938 778

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Λίγα Λόγια

Η 360ready ειναι η μονη εταιρια που προσφερει πλήρη κάλυψη της Θεσσαλονικης, και είναι ο ηγέτης της αγοράς σε αυτο το αντικειμενο.

Συνδεθείτε Μαζί μας

image